Δευτέρα 27.05.2024

της δημοσιογράφου Κατερίνας Κουρτέλη

Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου από ανήλικους – Του είχαν ζητήσει να κατεβάσει το παντελόνι του

Τέσσερις ανήλικοι -τρεις 13χρονοι και ένας 17χρονος- προσέγγισαν τον 14χρονο και προέβησαν στον ξυλοδαρμό του με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο Σαντορίνης με χτυπήματα στο κεφάλι.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ανήλικους έπεσε ένας 14χρονος χθες το βράδυ στη Σαντορίνη.

Όπως αναφέρει το paros24.gr, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του στην ασφάλεια Θήρας, τέσσερις ανήλικοι -τρεις 13χρονοι και ένας 17χρονος- προσέγγισαν τον ανήλικο και προέβησαν στον ξυλοδαρμό του με αποτέλεσμα ο 14χρονος να διακομιστεί στο νοσοκομείο Σαντορίνης με χτυπήματα στο κεφάλι.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του, η οποία υπέβαλε και μήνυση για «σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων», οι δράστες πριν από 4 ημέρες είχαν προσεγγίσει ξανά τον γιο της ζητώντας του να κατεβάσει το παντελόνι του. Τότε όμως ο 14χρονος είχε προλάβει να ξεφύγει.

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκαν και προσήχθησαν οι 2 από τους 4 ανήλικους μαζί με τους γονείς τους και κατόπιν ενημέρωσης του εισαγγελέα Νάξου διατάχθηκε η σύλληψη των γονέων, διότι ενώ είχαν την υποχρέωση της εποπτείας των παιδιών τους, παρέλειψαν να τα εμποδίσουν από την τέλεση της αξιόποινης πράξης.

πηγή : in.gr

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ