Κυριακή 19.05.2024

της δημοσιογράφου Κατερίνας Κουρτέλη

ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ : Ο Γιάννης Μαλτέζος ψεύδεται και για τα Σπιτάκια Ανακύκλωσης, όπως και με τον Προϋπολογισμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άργος 31 Μαρτίου 2024

ΘΕΜΑ: Ο Γιάννης Μαλτέζος ψεύδεται και για τα Σπιτάκια Ανακύκλωσης, όπως και με τον Προϋπολογισμό

Με αφορμή τους κορδακισμούς του κ. Μαλτέζου σχετικά με το Σπιτάκι Ανακύκλωσης που παρέδωσε ο ΦΟΔΣΑ στον Δήμο Άργους Μυκηνών και την ξαδιάντροπη προσπάθειά του να εξαπατήσει τους συνδημότες μας πως τάχατες αυτό είναι αποτέλεσμα προσπαθειών και σχεδιασμού του, αποκαλύπτουμε δημοσίως ότι:

n Ο ΦΟΔΣΑ (Πρόεδρος του οποίου είναι ο Γιάννης Σμυρνιώτης και αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Καμπόσος) έχει υπογεγραμμένη προγραμματική σύμβαση από το 2022 με τον Δήμο μας, για να μας παραδώσει ΔΩΡΕΑΝ 5 Σπιτάκια Ανακύκλωσης, στα πλαίσια του σχεδιασμού του Δήμου για ανάπτυξη της Ανακύκλωσης με σκοπό την μείωση του όγκου των απορριμμάτων και του κόστους διαχείρισης αυτών.

n Τα Σπιτάκια Διαχείρισης, που ο κ. Μαλτέζος από κοινού με την κα Αργυροπούλου επιχείρησαν να εμφανίσουν ως «κατόπιν προσπαθειών μου», έρχονται συμπληρωματικά των Πράσινων Σημείων που είναι χωροθετημένα από το 2023 και της εγκατάστασης των διαφορετικού χρώματος κάδων διαχείρισης 5 ρευμάτων που βρίσκονται στα χέρια του δήμου από τα τέλη του 2023.

Ο κ. Μαλτέζος, αντί της συνειδητής απόκρυψης του δικού μας έργου υπέρ του Δήμου και των Δημοτών και της προσπάθειας οικειοποίησής του, καλό θα είναι «να στρωθεί στη δουλειά» και να ολοκληρώσει επιτέλους την λειτουργία των πράσινων σημείων και του πανέτοιμου εργοστασίου ανακύκλωσης που μελετήσαμε και κατασκευάσαμε προκειμένου να μειωθούν τα Δημοτικά Τέλη.

Μπήκε ήδη στον τέταρτο μήνα διοίκησης του Δήμου και το μόνο έργο που προωθεί από κοινού με αμειβόμενα στελέχη της παράταξης Παπαϊωάννου είναι να φορτώσει τους Αργείους με αχρείαστα δάνεια εκατομμυρίων.

Οι Δημότες μας είναι βέβαιο πως κάνουν ήδη τις συγκρίσεις που πρέπει και περιμένουν την ολοκλήρωση όλων των προγραμματισμένων από εμάς, και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, έργων.

Από το Γραφείο Τύπου

της Δημοτικής Παράταξης ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ