Δευτέρα 27.05.2024

της δημοσιογράφου Κατερίνας Κουρτέλη

«Αν αργούσε η Άμεση Δράση 5 λεπτά θα την είχε σκοτώσει» – Σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό της αστυνομικού στη Λάρισα

«Τη χτύπησε προφανώς για να τη σκοτώσει. Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, έφτασε μετά από τηλέφωνο που δέχτηκε το κέντρο στη Λάρισα από περίοικους, θα την είχε σκοτώσει».

Συγκλονίζει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 43χρονης από τον σύζυγό της, στη Λάρισα.

Η 43χρονη αστυνομικός στο επάγγελμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν και εκείνος άρχισε να τη χτυπά με μανία. Η ώρα ήταν γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Η γυναίκα υπέστη ρήξη νεφρού από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και χρειάστηκε χειρουργείο για να της τοποθετηθεί ειδικό σωληνάκι. Η κατάστασή της ήταν σοβαρή με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα. Ακόμα ο φερόμενος ως δράστης της είχε σπάσει τα δόντια.

«Ήθελε να σκοτώσει»

«Ποιος το περίμενε ότι η χειρότερη υπόθεση που είχε η Λάρισα θα αφορούσε θύμα γυναίκα αστυνομικό; Κανείς. Ο άνθρωπος αυτός, προφανώς είχε ένστικτα μέσα του που τα έκρυβε, δεν ξέρω αν τα είχε βγάλει και πιο πριν. Είχε κάποια στοιχεία, είχε δείξει κάποια στοιχεία πιο πριν, επιθετικότητας, όμως με τον τρόπο που λειτούργησε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, φάνηκε ότι είχε δολοφονικά ένστικτα, ήθελε να σκοτώσει»,τόνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 τόνισε πως η γυναίκα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. «Τη χτύπησε προφανώς για να τη σκοτώσει. Αν αργούσε πέντε λεπτά η Άμεση Δράση, έφτασε μετά από τηλέφωνο που δέχτηκε το κέντρο στη Λάρισα από περίοικους, θα την είχε σκοτώσει, με κλωτσιές και με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι, την έσερνε από τα μαλλιά, την χτύπαγε στην κοιλιακή χώρα, της έκανε ζημιά στο νεφρό, πήγαινε για να τη σκοτώσει».

«Αυτό δείχνει ότι δεν έχει σημασία αν είναι αστυνομικός, αν είναι πυροσβέστης, αν είναι πολίτης απλός, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά κάποιων απέναντι στο γυναικείο φύλο που θεωρούν ότι η γυναίκα είναι κτήμα τους. Γιατί η συγκεκριμένη αξιωματικός της αστυνομίας, του είχε δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και κατόπιν του είπε ότι είδε ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν και να χωρίσουν οριστικά. Αυτός δεν μπόρεσε να αποδεχτεί αυτό και αυτό που ήθελε ήταν να της αφαιρέσει τη ζωή, δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας. Αυτή είναι η φιλοσοφία των ανθρώπων που είτε είναι από πατριαρχικές οικογένειες είτε γιατί έχουν μια άλλη άποψη για το άλλο φύλο και την εκφράζουν με αυτή την βάναυση επιθετικότητα» τόνισε.

«Η Λάρισα έχει το πιο επανδρωμένο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας. 18 αστυνομικοί υπηρετούν στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στη Λάρισα, το οποίο δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα και χειρίζεται πολλές υποθέσεις. Δύο ψυχολόγοι της αστυνομίας βρίσκονται εκεί και παρέχουν βοήθεια σε όποια γυναίκα χρειαστεί» σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για όσα υπέστη η συνάδελφός του.

πηγή :in.gr

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ