Κυριακή 14.07.2024

της δημοσιογράφου Κατερίνας Κουρτέλη

Γιάννης Μανώλης: “Να μην χαθεί ούτε μία ημέρα”…

Σε μια περίοδο κατά την οποία η πολιτική έχει λάβει χαρακτηριστικά χυδαιότητας και υποκρισίας, εμείς, οι άνθρωποι του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ορφανό, παραμένουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας. Μοναδικός γνώμονας, να βγάλουμε τον Δήμο Ναυπλιέων από τη σημερινή παρακμή και με διαφάνεια να τον φέρουμε στη θέση που του αξίζει, με σεβασμό στην ιστορία μας! Έχουμε το Όραμα, το σχέδιο και την αποφασιστικότητα ο Δήμος μας να αλλάξει σελίδα, να γίνει όχι απλώς καλύτερος, αλλά ένας δήμος–πρότυπο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και γι’ αυτό δεσμευόμαστε. Το ήθος και οι αξίες μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του συνδυασμού μας και υποσχόμαστε πως αυτές οι αρχές θα μας διέπουν και στη δημοτική διοίκηση του τόπου μας.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε δεχτεί μπαράζ επιθέσεων, με στόχο να μειώσουν τη μεγάλη δυναμική μας και να στρέψουν την προσοχή των δημοτών από τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας και τις άθλιες συμπεριφορές. Αντί να ντρέπονται για τις πρωτοφανείς ενέργειες και να ζητήσουν συγγνώμη, έχουν το θράσος να συνεχίζουν στον ίδιο κατήφορο. Δεν θα ασχοληθούμε με τις συκοφαντίες και τις λάσπες που ρίχνουν, αλλά και δεν θα αφήσουμε αναπάντητη καμία κατηγορία. Οι επιθέσεις τους είναι μάταιες, οι συνδημότες μας έχουν δει και γνωρίζουν την αλήθεια. Κοιτάζουμε στα μάτια τους συμπολίτες μας και τους λέμε με ειλικρίνεια πως μοναδικός μας στόχος είναι να πάμε μπροστά το Ναύπλιο. Εργαζόμαστε σκληρά για να είμαστε απολύτως έτοιμοι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας. Να μην χαθεί ούτε μία ημέρα από την ανάληψη της δημοτικής αρχής του Δήμου Ναυπλιέων.

Είμαστε βέβαιοι ότι το Όραμά μας για έναν καλύτερο Δήμο θα γίνει πραγματικότητα. Στις 8 Οκτωβρίου, οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους ξεκάθαρη απάντηση. Θα επιλέξουν την παράταξη που θα τους εκπροσωπήσει με ήθος και αξιοπρέπεια. Είμαστε η δύναμη της αλλαγής για το Ναύπλιο του 2030! Στις 8 Οκτωβρίου, ο Δήμος μας αλλάζει σελίδα.

Γιάννης Μανώλης Υπ.Δημ.Συμβουλος

Όραμα Δημιουργίας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ