Παρασκευή 14.06.2024

της δημοσιογράφου Κατερίνας Κουρτέλη

Κινητοποίηση των συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ για τις αυξήσεις στο ρεύμα

Το ΔΣ του Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Αργολίδας καταγγέλλει τη βάρβαρη αυτή πολιτική που έχουν διαμορφώσει διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις και δεν είναι άλλη από την πολιτική που δίνει πράσινο φως να κόβονται ρεύματα, να πετάνε ανθρώπους στον δρόμο λόγω των πλειστηριασμών, να αφήνουν τον κόσμο χωρίς προστασία από φωτιές, πλημμύρες και σεισμούς, νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας κλπ. και στηρίζει όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται ή θα βρεθούν σε αυτή τη θέση.
Απευθύνει κάλεσμα να δυναμώσει ο αγώνας μέσα από τα σωματεία ενάντια στην ακρίβεια, για πραγματικές μειώσεις στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, για υπεράσπιση του λαϊκού εισοδήματος.

Καλεί να καταγγέλλονται όλα τα περιστατικά, να μη μείνει κανείς μόνος του απέναντι σε αυτά τα προβλήματα, ενώ θα συνεχίσει να στηρίζει όποιον βάλλεται από διακοπές ρεύματος, πλειστηριασμούς, από την ακρίβεια που μαστίζει κάθε εργατική και λαϊκή οικογένεια.

Απευθύνει κάλεσμα σεσωματεία,φορείς, καθώς και όλους τους συνταξιούχους της πόλης να διαμαρτυρηθούν για τις νέες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, που φέρνει ο νέος τρόπος τιμολόγησής του, που προωθεί η κυβέρνηση, και να απαιτήσουν:
Καμία αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα.
Μείωση στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, του φυσικού αερίου και στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.
Κανένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, να σταματήσουν οι αποκοπές ρεύματος στα ευάλωτα νοικοκυριά.

Όλοι και όλες στη παράσταση διαμαρτυρίας, στα κτήρια της ΔΕΗ στο Ναύπλιο, την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί.

Το Δ.Σ.

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ