Δευτέρα 27.05.2024

της δημοσιογράφου Κατερίνας Κουρτέλη

Κωστούρος : Κέρδισε τις εντυπώσεις με πάρα πολύ κόσμο στο πλευρό του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στα εγκαίνια του προεκλογικού του κέντρου.

Διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη μίας δημοτικής παράταξης, ο Δημήτρης Κωστούρος κέρδισε την μάχη των εντυπώσεων και επιβεβαίωσε ότι αποτελεί το αδιαμφισβήτητο φαβορί στο Δήμο Ναυπλιέων. Προάγγελος νίκης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ αφού είχε όλα τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά που ανήκουν μόνο σε νικητές .Ο Δημήτρης Κωστούρος κατέθεσε το όραμά του και επιβεβαίωσε ότι γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο πώς μπορεί να κερδίσει την νίκη στην μάχη της 8ης Οκτωβρίου. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά σαν ομιλητής είναι στο επίπεδο που το Ναύπλιο ζητά να έχει ο ηγέτης του και φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί πλέον με τους αντιπάλους του Το κλίμα που δημιουργήθηκε ήταν κλίμα νίκης και η διάθεση για κάτι διαφορετικό βρήκε δικαίωση όταν άρχισε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων είχε να πει ένα λόγο για κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, αναδεικνύοντας μια άλλη του πλευρά που μπορεί να ενώνει και να δημιουργεί νικηφόρα σχήματα.
1000 και πλέον πολίτες έδωσαν το ηχηρό τους μήνυμα: Ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσει την δημιουργική πορεία με δήμαρχο το Δ. Κωστούρο.
Σε βραδιά – προάγγελο νίκης εξελίχθηκε η νύχτα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου για το Δημοτικό Συνδυασμό «Επόμενη Μέρα ».
Η μαζική συμμετοχή των φίλων της στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έδωσε τεράστια δύναμη στο Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο αλλά και στα στελέχη της παράταξης να συνεχίσουν τον δημιουργικό αγώνα για το Δήμο Ναυπλιέων και στην επόμενη δημοτική περίοδο.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δημαρχος Δημητρης Κωστούρος τόνισε πως έχουμε πια αποδείξει ότι οι δεσμεύσεις γίνονται πράξη.
Προχωράμε συντονισμένα με προίκα την εμπειρία και τις γνώσεις μας για να κάνουμε το δήμο μας ακόμα καλύτερο.
Επίσης ζήτησε από τους δημότες να κλείσουν τα αυτιά τους στους δήθεν σωτήρες και μαθητευόμενους μάγους που το μόνο που διεκδικούν είναι να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Οι 1000 και πλέον δημότες, επισήμανε ο Δημαρχος Δ. Κωστούρος , που βρέθηκαν στον εκλογικό κέντρο ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους προσπαθούν να κρατήσουν την πόλη μας στάσιμη, δέσμια ξεπερασμένων πολιτικών που γνώρισε ο Δήμος παλιότερα και που σήμερα φαντάζουν ως κακές αναμνήσεις.

πηγή : argolikianaptiksi.gr

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ