Τετάρτη 24.07.2024

της δημοσιογράφου Κατερίνας Κουρτέλη

Με κάτι σαν χρησμό, απάντησε χθες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας

Με κάτι σαν χρησμό, απάντησε χθες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας όταν στην συνάντηση μας στην εκδήλωση Food Stories Peloponnese,στο Κρανίδι τον ρώτησα τι προτίθεται να κάνει μετά τα δημοσιεύματα για το κλείδωμα της επιλογής της ΝΔ για στήριξη του Πτωχού ως Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου.
Πάντως στην ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος απέφυγε να απαντήσει θετικά ή αρνητικά και σημείωσε ότι τις επόμενες μέρες θα κάνει δηλώσεις ,για τον τρόπο που διοικείται η Περιφέρεια Πελοποννήσου ( καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοεί) αλλά και για τις προθέσεις του για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ωστόσο δεδομένου ότι μέχρι προχθές δήλωνε δε όλους τους τόνους ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πάλι ,το γεγονός ότι δεν απάντησε χθες σε αυτή την ευθεία ερώτηση που του υποβάλλαμε μάλλον το λαμβάνουμε ως υποχώρηση από την αρχική του θέληση.
Όμως οι χρησμοί είναι χρησμοί…και ερμηνεύονται με δύο τρόπους για αυτό περιμένουμε τις δηλώσεις Νίκα όπου θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο..
Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ