Κυριακή 14.07.2024

της δημοσιογράφου Κατερίνας Κουρτέλη

Ο Παναργειακός ανέβηκε ψηλά…Καιρός να σταθούμε δίπλα του…

Ο Παναργειακός ανέβηκε ψηλά !!! Έφτασε στην Β’ Εθνική Κατηγορία και έγινε ΠΑΕ χαρίζοντας δόξα στο Άργος και περηφάνεια στους Αργείους . Όμως αυτή η νίκη πρέπει να εδραιωθεί, όχι μόνο για την δόξα αλλά και για τα οφέλη που θα έχει ο τόπος μας.

Μεγάλες ομάδες πλέον θα φτάνουν στο Άργος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες που θα προβάλλονται σε κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας, οι φίλαθλοι των ομάδων που θα έρχονται θα αφήνουν χρήματα στην πόλη . Θα δουλέψει η αγορά που έχει τους δικούς της κανόνες και διψάει για επισκέπτες. Είναι μία καλή ευκαιρία του Άργους να μην είναι μια περίκλειστη ,αλλά να γίνει μια ανοιχτή πόλη που θα υποδέχεται εκατοντάδες και χιλιάδες επισκέπτες ( φιλάθλους )  κάθε Σαββατοκύριακο σχεδόν που θα θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους. Χαρακτηριστική είναι η εμπειρία  επαγγελματία της περιοχής που μας ανέφερε ότι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο πριν από δύο χρόνια ”γέμισε το μαγαζί μου από τους οπαδούς της Νέας Σμύρνης”  .

Κι όλα αυτά στο Άργος, στην πόλη που διψάει για επισκέπτες ,για πελάτες …στο Άργος που έχει τα πάντα και που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες….στο Άργος που αποτελούσε εμπορικό κέντρο όλης της Πελοποννήσου…στο Άργος που αν το πιστέψουν οι νέοι ,οι μεγαλύτεροι ,οι επαγγελματίες μπορεί να απογειωθεί έχοντας ως ορμητήριο και τον αθλητικό τουρισμό..

Πάμε  λοιπόν όλοι μαζί να ανεβάσουμε και την πόλη μας κατηγορία και να την έχει βοηθήσει ο ”λύκος” της πόλης του Άργους…αν το πιστέψουν πολλοί τότε θα γίνει. Ο κ.Σταύρος  Τσιόδρας κι ο γιος του Θανάσης  πίστεψαν στην ιδέα της ανόδου στην Β ‘ κατηγορία και τα κατάφεραν  με κόπο με χρήμα ,με θυσία που λίγοι μόνο γνωρίζουν πραγματικά το κόστος και το οικονομικό αλλά και το ψυχικό…ας πάρουμε λοιπόν αυτή την πάσα τους κι ας σκοράρουμε για το καλό όλων μας … Δεν χρειάζονται μόνο δυνατοί επιχειρηματίες  στις ΠΑΕ αλλά χρειάζεται όλοι να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή είτε με λίγα , είτε με πολλά . Ο τρόπος είναι απλός… Τώρα που η ομάδα ανέβηκε κατηγορία οι απαιτήσεις είναι πολλές σε οικονομικά μεγέθη εκατομμυρίων ..

Ήδη για να γίνει ΠΑΕ χρειάστηκαν 500.000 ευρώ δεν είναι δυνατόν το βάρος και την ιστορία μιας ολόκληρης ομάδας να μπορεί να τη σηκώσει μόνο μια οικογένεια όση θέληση κι αν έχει όσο αγάπη και αν έχει για αυτή την πόλη και για την ομάδα …Αν όμως όλοι μας βάλουμε από λίγα ,τότε θα έχουμε καταθέσει την πίστη μας στην ομάδα μας . Ναι από λίγα δεν χρειάζονται πολλά.   Η αξία  κάθε μετοχής του Παναργειακού δεν χρειάζεται χιλιάδες ευρώ, θα μαζευτεί το ποσό και ο κάθε Αργείος θα έχει την μοναδική χαρά ότι έχει στηρίξει την ομάδα του ,το σπίτι του ,την επιχείρηση του  ,και έχει συμβάλει στο αθλητικό  μέλλον του στον τόπο του …ένα απλό βήμα από όλους μας  είναι ..ένα γκολ ακόμα που καλούμαστε όμως να σπρώξουμε όλοι μαζί την μπάλα στα δίχτυα και να πετύχαμε .. Οι νέοι με 10 ευρώ, οι μεγαλύτεροι με 20 ευρώ ,οι επαγγελματίες με 50 ευρώ ,οι επιχειρηματίες με 1000 ευρώ ,…όλοι μαζί θα φτιάξουμε την ομάδα μας  .. Είναι μοναδική η πρόκληση ..

Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει η είδηση που ενδιαφέρει όλους …τότε θα γίνει το βήμα μπροστά …πάμε όλοι μαζί να κάνουμε τον Παναργειακό μας leader της Β’ Εθνικής … Αν το πιστέψουμε όλοι μαζί με τον Σταύρο και τον Θανάση είναι σίγουρο πως αργά ή γρήγορα δεν θα αργήσουν να μας φιλοξενήσουν αλλά και το φιλοξενήσουμε τα σαλόνια της Superleague.

Όλοι μαζί για τον Παναργειακό μας, όλοι μαζί για το Άργος μας.

 

 

 

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ