Παρασκευή 24.05.2024

της δημοσιογράφου Κατερίνας Κουρτέλη

Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Ερμιονίδας στους Πλημμυροπαθείς του Δήμου Παλαμά

Λάβαμε χθες, Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023, την ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Παλαμά, κ. Γεώργιου Σακελλαρίου, με την οποία μας στέλνει τις θερμές ευχαριστίες του με αφορμή την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που οργάνωσε ο Δήμος μας για τους κατοίκους του Παλαμά που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στις 6 Σεπτεμβρίου 2023.Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την καταστροφική θεομηνία, παρόλο που και ο Δήμος Ερμιονίδας κρίθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στις 6 Σεπτεμβρίου, αμέσως ξεκινήσαμε τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα, οι οποίοι είχαν μεγαλύτερη ανάγκη.

Το μυαλό μας και η σκέψη μας ήταν από την πρώτη στιγμή στους κατοίκους της Θεσσαλίας που δοκιμάστηκαν από την κακοκαιρία “Daniel”.

Για μια ακόμα φορά ο Δήμος Ερμιονίδας έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και καταφέραμε όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι η Αλληλεγγύη και η Ανθρωπιά μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς.Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που ανταποκριθήκατε άμεσα στο κάλεσμά μας και προσφέρατε απλόχερα τη βοήθειά σας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Ευχόμαστε σε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλίας γρήγορη αποκατάσταση των μεγάλων ζημιών που σημειώθηκαν στον τόπο τους.

Γραφείο Δημάρχου

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ