Κυριακή 19.05.2024

της δημοσιογράφου Κατερίνας Κουρτέλη

Πρωτοφανής κοσμοσυρροή στο Ναύπλιο για την συναυλία Πλούταρχου …. Μπράβο στον ΔΟΠΠΑΤ και τον Δήμο Ναυπλιέων

Μάγεψε το Ναύπλιο ο Γιάννης Πλούταρχος – Χιλιάδες οι θεατές!
Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία την Τετάρτη 9 Αυγούστου μεγάλη συναυλία με τον σπουδαίο τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος καλωσόρισε τον μεγάλο Γιάννη Πλούταρχο στο Ναύπλιο και του ευχήθηκε να συνεχίσει να μας χαρίζει και άλλες μεγάλες επιτυχίες.
Η παρουσία χιλιάδων θεατών στη Θέση Π, απέναντι από το μαγευτικό Μπούρτζι στο λιμένα Ναυπλίου,  ήταν συγκλονιστική και ο σταθερά αγαπημένος του κοινού για περισσότερο από δύο δεκαετίες, ερμηνευτής Γιάννης Πλούταρχος μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα μάγεψαν το κοινό και μας παρέσυραν σε ένα μουσικό ταξίδι με πολλές λαϊκές επιτυχίες και αγαπημένες μπαλάντες περασμένων δεκαετιών.
Στο Δήμο Ναυπλιέων επενδύουμε στον πολιτισμό ως κύριο δείκτη προόδου. Το πολιτιστικό κεφάλαιο της πόλης θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε και να το εμπλουτίζουμε με δράσεις, παρεμβάσεις και εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου τονώνοντας την εξωστρέφεια και την φήμη του Δήμου μας ακόμα περισσότερο.
Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ