Κυριακή 19.05.2024

της δημοσιογράφου Κατερίνας Κουρτέλη

Τα σχολεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών συμμετέχουν στον μεγάλο εκπαιδευτικό διαγωνισμό ανακύκλωσης που διοργανώνει η TEXAN

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Τα σχολεία του Δήμου Άργους – Μυκηνών συμμετέχουν στον μεγάλο εκπαιδευτικό διαγωνισμό ανακύκλωσης που διοργανώνει η TEXAN σε συνεργασία με τον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Ανακυκλώνοντας οι μαθητές μεταλλικά, πλαστικά και γυάλινα υλικά έως και τις 25 Μαΐου 2024
Τα σχολικά τμήματα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης θα κερδίσουν τα τρία (3) μεγάλα δώρα – έπαθλα του Διαγωνισμού:
1ο δώρο-έπαθλο: Ένα ταξίδι 5 ημερών για το σύνολο των μαθητών του σχολικού τμήματος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή (καθώς και των συνοδών τους) σε όποια πόλη της Ευρώπης επιλέξουν οι ίδιοι οι μαθητές.
2ο δώρο-έπαθλο: Ένα ταξίδι 5 ημερών για το σύνολο των μαθητών του σχολικού τμήματος με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή (καθώς και των συνοδών τους) σε όποια πόλη της Ελλάδας επιλέξουν οι ίδιοι οι μαθητές.
3ο δώρο-έπαθλο: Ένα smartwatch για το σύνολο των μαθητών του σχολικού τμήματος με τη τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή.
Τα σημεία λειτουργίας των Πολυκέντρων Ανακύκλωσης των Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στο Διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link:
Καλή Επιτυχία!
Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ